Bara för ni tjatade

Efter en dag som denna sitter nog många ute i landet  och förväntar sig en skarp analys av dagens match där BS hyllas till skyarna.
Men nja, det här inlägget kommer rikta sig mer mot föreningen i stort och vilka framtidsvisioner vi har.
Jag menar, BS har tagit sig upp i den övre halvan av tabellen, laget spelar som aldrig förr och jag skulle vilja säga att BS har gått in i en ny era.
Det är ett BS som efter otaliga motgångar i såväl fotboll som innebandy nu äntligen fått tillbaka sin tro på idrotten.
I och med detta är det dags att ta klivet, från att vara Kyrkans Lakejer och ta ett steg in i framtiden. Kyrkan har sedan länge spelat ut sin roll i BS och det är dags att BS tar sig tillbaka till sina rötter.
Därför har jag som ordförande ett antal åtgärder som jag vill att ni alla tar del av. fundera igenom dessa, begrunda ideerna, bolla de fram och tillbaka inom familjen och se vilka konskevenser de skulle få och kom fram till en slutgiltig ståndpunkt i frågorna som följer.
Det som skall begrundas är huruvida BS skall genomföra ett namnbyte, De namnförslag som hitintills kommit till min känndeom är

BK Bolltroll
Bolltrollet BK
KUK

Det andra förslaget är Huruvida BS i och med ett eventuellt namnbyte och skall byta matchdräkt. Detta kommer naturligtvis innebära en viss kostnad men Emil har yttrat ett visst intresse för att gå in med ett par tusenlappar i föreningen som ett tack för det förtroende han fått i målet denna säsong.

Sen har vi naturligtvis huvudfrågan, den fråga som inte lämnar någon oberörd och som med största sannolikhet lär bli en nyckelfråga i valet 2010. Davids vara eller icke vara i det nya framgångsrika Bollmora Saints.

Ta nu och fundera igenom ovanstående förslag och njut av helgens sista timma innan vi går in i dimman ännu en vecka.
Tack för ordet/ Max

Kom igen nu bs!



Nu är det äntligen matchdag. Adrenalinet har börjat pumpa och alkoholen är påväg ut ur blodet.
Dagens match är inte bara värd 2 poäng. Utan den är värd så mycket mer. Det är idag som det kommer att visas om BS är ett lag för de högre eller undre regionerna av tabellen. Vid vinst så avancerar vi minst en placering och lägger oss på en bekväm slutspelsplats. Vid förlust kastas vi närmare avgrunden och nerflyttningen.

Dagens motståndare Bottennapp Mix ligger just nu näst sist i tabellen med sina 3 poäng. På pappret således en enkel match. Men vi vet bättre. Bottennapp har en ruggig lagkänsla och moralen är alltid på topp. Inget skall tas för gives i denna match.
Med david på avstängningslistan och porre på rehabilitering så decimeras dessutom mannskapet än mer (joakim åkerlund är fortfarande långtidsskadad, beräknas vara frisk 23 januari kl 14:38).

Vi har en tuff drabbning att se fram emot och vi hoppas självklart att fansen kommer finnas där för att stötta oss i denna värdemätare.

 /Torsten

Match!

Matchinfo Sön 30/11:

Bollmora Saints - Bottennapp Mix
Matchstart: 13.05
Samling: 12:45

Vid förhinder kontakta Torsten

TAGGA


Nu är det fredag igen!!

Nu är det fredag kväll och 4 killar från start 5an är samlade hos AArvid för gemensamt alkohol intag. Efter ett par cider och några shot föreslås den möjligen briljanta eller patetiska idén att utveckla lagfotot. Istället för att fokuser på den kroppsdel som konstnärer, fotografer och skulptörer försök porträttera i tusentals år (nämligen anisktet) kom Arvid med förslaget att alla skulle blotta (eller möjligen med med BS-byxorna på) skrevet framifrån, för att komma ifrån personifieringen och stärka lagkänslan. Är det en bra idé. Droppa en komentar... Hur som helst så verkar det bli fart  på torpet här. MAx har redan erbjudit sig att laga våfflor till alla och klockan är barra tio i tio. Dessutom har jag och Max slagit vad på 100 kr hurvid Trancy Chapman är en man eller kvinna. Max vann tyvärr. Men att Trancy är en kvinna får stå för Wikipedia. Dock vann jag tillbaka min hundring när jag visste att "A Little Bit" är en ång av Lykke Li. Som för övrigt är 2008 års mest överskattade artist. Möjligen tillsammans med Gun & Roses. Höres// TJ

Lagbild säsong 08-09

En varm sommardag radade bs-glada pojkar upp för deras hittills (enligt de själva) manligaste bild någonsin!


En varm sommardag radade bs-glada pojkar upp för deras hittills (enligt de själva) manligaste bild någonsin!

Börja prestera David!

Så var det då dags för mig att göra entre i BS bloggen. Det är en ära att få ta vid efter att emil styrt skutan med god hand och gett Bloggen en fantastisk start!
Jag vill i mitt första inlägg fokusera på storstjärnan David som innan säsongen blev hyllad som den efterlängtade messias som med sina inhopp skulle ta BS på sina vingar och lyfta laget till den tabellpostion där vi allra helst vill se dom.  
Men ack så fel vi hade. David har inte alls uppfyllt de krav vi hade. 14 mål, vad är det? det är väl knappst något Niklas Jihde skulle stoltsera med och då David enligt min mening bär samma ansvar i BS som jihde gör i gnaget så ska inte heller David var nöjd.
Och inte nog med detta så drar vår "storstjärna" på sig en 10 minuters utvisning i sin debut efter att ha använt ett MYCKET ovårdat språk gentemot domaren. Orden "det är korpen, jag förstår" är ord som BS fullständigt fördömmer. dessa ord skall inte få yttras på planen och därav var utvisningen självfallet befogad enligt min mening. Nu vann vi som tur var matchen efter ett föredömligt agerande av resten av laget men att storsstjärnan använder ett sådant språkbruk på planen är naturligtvis oförlåtligt.

Sammanfattningsvis vill jag bara uppmana David att börja prestera om han vill behålla sin plats i laget, det börjar bli tight om platserna i truppen och det är dags att visa vad du går för!

Vi är på banan!

Efter en turbulent start av denna blogg, då servern näsrpå kolapsade av det massiva trycket har vi nu stolt presentera vårt andra inlägg! Efter en mardrömsstart med krånglande inloggningsuppgifter ska allt nu stämma. Även något som krånglar kan i början kan bli en braksuccé tillslut (kolla bara på BS som inte ens hade matchställ till premiären 2006). Nu kommer ni i alla fall kunna ta del av Max Isakssons sylvassa, cyniska analyser. Arvid Linders grova generalliseringar, och självfallet resten av lagets inlägg. Håll tillgodo! // Emil "TJ" Lundgren


En stor dag!

Det begynnande spadtaget är taget. Gröten är klar och det är dags att äta. BS-tröjan är på och det är dags att gå ut på planen och spöa Kwalitel. Ja, metaforerna är många för denna händelse. Äntligen har BS (för de ofrälsta = Bollmora Saints) äntligen fått en egen blogg där vi kommer kasta skit på domare och motståndare utan förbihåll eller samvetskval! En blogg som från seriesystemets sista plats längtande blickar uppåt. En blogg där navelskådning och de subjektiva, okritiska hyllningar till BS kommer hagla. Jag säger bara, välkommen till Bollmora Saints blogg!


RSS 2.0