Första matchen

Så kom det tillslut. Taggnings smset. Serien skulle alltså rulla igång igen. Underbart!

Dags att rota fram matchkläderna som var härligt otvättade och smutsiga sen i våras, som det ska vara i korpen.


BS var taggade mer än vanligt. Arvid var nere vid planen 17 timmar innan match för att värma upp och komma i stämning medan de flesta andra spelanra dök upp de sedvanliga 20 minuterna före match. Vädret var strålande! Solsken och över 20 grader. Nog gladde sig även vädergudarna över en korpen-säsongspremiär.

För motståndet stod Mormors Pojkar. Ett lag BS tidigare besegrat utan krussiduller tidigare. Då skrevs slutresultatet till 9-1.

Matchen började och redan efter ett par sekunder hade BS gjort första målet. Fler skulle det bli. BS visade stor inspiration och öste in mål. I halvtid var ledningen förkrossande 9-0.


Vi i BS ställer oss kritiska till Mormors Pojkars fortvarande i Korpenserierna där seriositet genomsyrar allt.


Något som var att glädjas åt var att Pontus Magnusson också lyckat rota fram sina gamla BS kläder, och sin uppumpade lumpen kropp till trots, fått den att sitta bra.

Pontus var dock inte riktigt tillfreds med sin insats vilket ha visade mer än tydligt då han efter att ha missat en solklar målchans för ?-gången, drog av sig BS tröjan och gick och satte sig på bänken.


Som tur var det andra som gjorde mål i denna match. Emil gjorde 4 mål och är därmed uppe i delad skytteligaledning med Torsten. Max stänkte in 3 baljor och kunde gjort fler. Matte satte säsongens andra fullträff och Torre gjorde 2. Varav en på straff då motståndaren skrikit till vid ett skottillfälle. Arvid rullade den säkert in till vänstra stolpen.

När det gäller assisten var det inte lika utspritt.  Porre och alla tog på sig den rollen helt och hållet. Alle gjorde 6 och Pontus 5. Stabilt.  Resultatet skrevs tillslut till hela 12-1. Bra målskillnad för framtiden.


Detta var en bra uppvärmning men verkligen ingen värdemätare. Tuffare blir det nästa vecka.


Imorgon (läs idag) kommer Tyresös inofficiella krök och supmässa gå av stapeln för femte året på rak. Denna gång är den förlagd till Lisö där ett rikligt besöksantal är att vänta.


Kul!


Länk

Eftersom intresset var så stort kommer härmed länken till en riktig upplevelse:

http://tv4play.se/noje_och_humor/labyrint?videoId=1.1093922

Håll till godo!

RSS 2.0