Överkörda i måstematchen!

De vanligt så täta BS leden var denna förpillrat förtjusande dag väldigt tunna. Vissa valde att fly landet, andra till eeeEee Skärgården, inte ens den kräsna publiken var på fotbollshumör efter den senaste tidens tumult. Bollmora Saints har inte gått att känna igen. I supporterskarorna har det pratats om att kräva både avhopp och spelarförsäljningar,
"- BS ska fan inte vinna mer än 1 match per säsong, då hejar jag på FAS istället" - Anonym,
"- Vissa av våra spelare platser inte i div4, kan man spela fotboll så har man inget här att göra" - Gustav Eli.
Det annars så ovassa laget från Bollmora har förvånat alla denna säsong, med 29-9 i målskillnad efter drygt halva serien och en hedervärd 2a plats så var det idag dags att koppla greppet om uppflyttningsstrecket.
Första matchen mot dagens motstånd SSU Ringen slutade med en svidande förlust med 2-0 och inte skulle dagens match bli bättre än det förra bottennappet. Motståndarna startade med sambaspelet direkt efter avspark. Klack, tunnel, lobb, ribbträff. Det var melodin i första halvlek. Bollmora Saints stred och kämpade men fick inget uträttat, och kom undan med blotta förskräckelsen, 0-1.  Detta tack vare galant målvaktspel av säsongens gigant Niklas.
Inför andra halvlek manades det till kamp, "gå på kropp" var det mest använda uttrycket i halvtidspausen men det var föga till hjälp. Adam stod för årets halvtidsanalys när han efter en stunds funderande kom fram till följande mening "- Sander säger att deras bästa kille är riktigt duktig". Och visst hade han rätt. Divan/Messi/Abo/Leif - (kalla honom vad ni vill) var helt överlägsen. Inte en passning missades och inte en nertagning tappades. Publiken började bua halvvägs in i andra halvlek då spelet överträffade deras förväntningar. Dom var här för att se korpen, inte Allsvenskan.
Bollmora Saints blev fullkomligt överkörda och motståndarna borde ha gjort ett par 5 mål till, men Niklas höll dem stångna. Slutresultatet 1-3 speglade inte matchen i sin helhet. 4-8 hade varit mer talande då Bollmora Saints notoriske målsumpare Max gång på gång visade vägen för sitt lag, friläge efter friläge. Men vad vore Bollmora Saints om de inte lyssnade på fansen. Emil spräckte tillslut nollan efter motståndarslarv.

Dagens match var ett praktexempel på ett lag som lyssnar på sin publik, sina fans, sin själ.
"BS är BS och BS ska förlora 90% av matcherna" - är ett gammalt ordspråk. Idag gjorde vi skäl för namnet. Ordningen var återställd, förlusten var inkasserad, bastun var varm, korven var grillad, bollen var rund, norskan var talad, moppen var trimmad, grisen var skjuten, kaklet var spräckt, solen var stigen.

Ovanstående text var ett försök till analys av en match som inte behövde analyseras.
Vi blev överkörda men kämpade efter bästa förmåga. Kul att se! Nya tag efter semestern.

Noterat

Joakim har åkt till Tyskland för att gå på GayPorrGala (20 000 skrikande män som tittar på två andra män som kramas i en ring)
Matte behöver spendera mer tid med Hanna
Matte spenderar mer tid med Hanna
Matte är en toffel
För vissa spelare går BS inte i första hand.

Vi gjorde vad vi BS gör bäst.

Ännu en avverkad match och ännu ett glädjande resultat. BS övertygar denna säsong och har en segersvit som sträcker sig längre än någonsin tidigare i BS historia. BS briljerar i div. 4 och har en segersvit på 3 matcher!

Gårdagens match var ren BS propaganda. BS överöste publiken med sitt evangelium och de blev frälsta som så många gånger förr.
ungdom Redo stod för motståndet. Ett oprövat lag som såg ut att ha en hel del vassa spelare. Direkt efter avspark fick de en drömstart. Efter Niklas första tveksamma ingripande denna säsong och ett nyvaket försvar lyckades Ungdom Redo peta in 0-1.
De förhoppningsfulla och möjligtvis segervissa motståndarna skulle dock inte få njuta av ledningen speciellt länge. BS tryckte på som en maskin och inget kunde stå i vägen. Med nya rekryter på mittfältet i form av Petter och Micha fick BS en fantastisk tyngd i spelet. Efter ett par minuter hade Petter satt ett par mål, Emil hade dunkat in ett hattrick och ett flera BS:are hade gjort ett mål.
Vid halvlek var målet klart. Det var ingen chans att vi skulle tappa en ledning på 10-1. Målet blev nu istället 20 mål totalt. En rimlig målsättning trots att motståndarna inte var usla.

Andra halvlek började och Jocke hade en tuff duell med Ungdom Redos diva på topp. Divan dribblade och dribblade men kom aldrig till läge tack vare Jockes följsamhet och förmåga att läsa spelet. Dock gav sig inte divan utan skulle dribbla och dribbla och rent objektivt så lyckades med en hel del snygga grejer. Men hans frustration tog överhanden vilket roade Jocke och hela BS och meningar som "vazz skaaa rru geaara" var frekvent använda.

Matchen blev tuffare och tuffare ju mer förnedrade motståndarna blev och en Buba Badjie-replika mosade först Micha och sen Jim på rent brutala sätt. Jim situationen resulterade i en straff för BS som Arvid förvaltade väl.

Matchen slutade 12-2 tror jag efter att BS fått en löjlig straff emot sig.