Upp till bevis!

Så var det äntligen dags, framgången vi länge väntat på! Måndagen den 28 September 2009 är i särklass den viktigaste dagen i Bollmora Saints historia. Vår division 4a klubb kommer att spela kvartsfinal i Höstcupen och för motståndet står Malmens Degar. Lagen har möts tidigare säsonger och resultaten har varit blandade. Det har både bjudits på förluster och på vinster. Det är upplagt för en spännande och välspelad match.

Bollmora Saints kommer från en grym säsongsavslutning och ett fantastiskt gruppspel. Sex matcher utan förlust och en målskillnad på makalösa 32-7 skrämmer nog slag i de flesta motståndarna.
I Höstcupen har BS tre raka vinster och 10-6 i målskillnad, man är som enda lag vidare från division fyra, och det som klar gruppsegrare.

Malmens degar har inte övertygat på samma sätt. Laget slutade på en femteplats i division 3 den gångna säsongen med en målskillnad på 30-27, vilket kan jämföras med BS makalösa målskillnad på 58-18.
Också i cupen har det gått trögt för Malmens degar, det var med ett nödrop man lyckades krångla sig vidare. När man spelat oavgjort 2-2 mot Hanvikens veteraner och förlorat med 1-4 mot Läckerbitarna (tröstmålet kom på straff innan match) så såg det väldigt mörkt ut. Men i sista matchen klämde man dit vår värsta konkurrent Fornudden Allstars med klara 1-6 (vilket knappast gjorde någon bs-spelare besviken). Malmens degar klarade sig vidare på målskillnad före veteranerna.

Bollmora Saints ser ut att ha övertaget inför morgondagens match, men för att få spela semifinal på tisdag så krävs det en jäkla glöd och en otrolig inställning från samtliga spelare. Det skall icke glömmas att Malmens degar spelar i division 3.

Låt oss hoppas att det blir en jämn match där Bollmora Saints avgår med segern och semifinalplatsen.
Så tagga till nu, låt oss visa vilka som har (ehh) gud på sin sida!

mvh
Il Capitano!

Kuppen!

Riktigt härligt!

BS tuggar på i kuppen och har hittils två segrar av två möjliga. Igår mot närmast bästa tänkbara motstånd. Seriesegrarna Osis i div. 2. BS tog ledningen innan domaren blåst igång matchen med en straff som måvakten Glenn Gartne var på. Dock slog Arvid den med styrka mer än precition denna gång, vilket gjorde projektilen omöjlig att mota bort. 0-1 var ett faktum. Matchen gick bra och BS spelade diciplinerat och tagagt. Matte kunde efter fint spel och en fantastisk soloprestation tåpaja in bollen retsamt över Osis målvakt. Snyggt!
Sen kom ett litet tapp och BS tappade till 2-2. Men vi krigade på! Situationen som vi sak ta upp nu kom att bli mycket omdiskuterad. Efter en snabbt slagen hörna bak till bakgiganten Arvid, kommer ett bra skott från densamme. Skottet smiter en meter innanför målvaktens vänstra stolpe. Jubel i BS utbryter. Dock är domaren tveksam och efter ett tags munhuggande väljer han att blåsa till inspark. Detta hade inte hänt om: 1. Det inte funnits stora hål i nätet. 2. Bollen inte skulle varit kolsvart. 3. Det hade funnits fungerande lyse på Nybodaplanen. 4. Domaren inte hade varit en pajas. Efter dena märkliga händelse hade Arvid samtalsämnet för resten av kvällen klart. En upprörd klagosång av besvikelse över det ena och det andra hördes över hela Nyboda. Och detta med rätta. BS visade sig tillslut vara det bättre laget. Matchen slutade tillslut 4-3 och BS är klara för kvartsfinal. Matchen ikväll kan vi betrakta snarare som ett viktigt träningspass.

Bra gubbar!


Höstcupen + innebandy nalkas!

Nu är det snart dags för en ny säsong med innebandyn, men innan det spelas den årliga höstcupen dit vi självklart är anmälda! ;)

Den går av stapeln nästa vecka, här nedan följer spelschemat för vårt kära BS:

Tisdag 22/9
SAMLING 17.25 Mixtrix - Bollmora Saints (matchstart 17.45)

Onsdag 23/9
SAMLING 18.55 Bollmora Saints - Osis (matchstart 19.15)

Torsdag 24/9
SAMLING 20.25 Bollmora Saints - Mellanberget (matchstart 20.45)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vidare börjar innebandysäsongen nästa söndag den 27/9, återkommer med tid:) Så dags att starta skjutövningarna mot väggen där hemma ;)

TAGGA!

/Matte

Slut på fotbollsäsongen

Nu är det tyvärr slut för fotbollsäsongen. Bollmmora Saints gör sin bästa säsong någonsin och fördubblar närpå sin poängskörd från förra säsongen. De två sista matcherna spelade BS riktigt bra och vann först med 5-3 mot Lokomotiv Brasil och sedan blev det 0-0 mot serieledarna ABSOLUT STOLPE UT. Samanfattningsvis kan man säga att BS spelade riktigt bra generellt men också underpresterade ibland. Efter att ha spelat lika mot serievinnarna 2 gånger borde vi legat högre, men efter en knackig start på säsongen hamnade vi efter direkt. Vilken säsong vi hamnar i nästa säsong återstår att se.
Vad det gäller den omtalade klassiska och runt lägereldar besjungna skytteligan kom Arvid och Emil på delad förstaplats på vardera 12 fullträffar. 2a kom Max på 9 st.
BS presterade kul fotboll den här säsongen och är det lag i (troligtvis hela korpen Tyresö?) som gjort flest mål den här säsongen. Något som uppskattats av publiken som ibland vallfärdat till Nybodaplanen för att stötta! Stort tack till alla med stort BS-hjärta! I november drar innebandysäsongen igång och vi räknar med er då också.

Dock är det inte riktigt dags att lämna in fotbollsskorna på reconding än. BS är anmält till någon kup inom kort. Mer info kommer på bloggen och troligtvis per SMS av vår eminente lagledning.

Troligtvis kommer det bli någon form av avslutning i samband med kuppen eller om vi tar avslutningen spontant någon helg. Vi får se hur vi gör.

Bloggen får gärna utnyttjas mer av BS spelare och är ett smidigt sätt att uttrycka känslor, styra upp saker mm på.
Förslag har redan inkommit om avslutning på det mycket klassiska stället Pizzeria Hörnet. Reaktioner på detta?

Abito!



Grym laginsats!

En dag som idag är det kul att vara BS:are. En dag som idag får den trogna publiken valuta för sina bensinpengar som tog dom till matchen. En dag som idag kanske domaren inte hatar sin hobby. En dag som idag var BS bra. Vi var inte bara bra utan vi var fan bäst! Idag var vi farten, pressen, modet, kylan, skickligheten, BS!

Vi lyckades redan från början sätta en hög press. Laget vi mötte var bra men BS var klasser bättre. Vi tog vara på chanserna och spelade fram varandra på otroligt vackra kreativa och smarta sätt. Dessutom lyckades vi med var vi företog oss.

Det hela utvecklades till ett målkalas av stora mått. Emil började med att styra en bol i mål efter ett fint förarbeta av Max på vänsterkanten. Minuter senare lyckades Emil även få till ett bra skott som gick in vid vänster stolpe efter samarbete mellan Jim och Alle. De mål som jag sen mins är Mattes fullträff upp i vänsterkrysset. Björns fina skott i mål. Alles kyliga avslut. Intressant är också att Arvid lyckades med 3 fullträffar i den här matchen. Emil lyckades med 2 till på slutet och landade på totalt 4. Men idag ska vi inte prata om vem som gjorde flest mål för idag är en dag att hylla kollektivet. Möjligen ska vi hylla dirigenten och backjätten Åkerlund extra som aldrig står fel och gör rakt igenom lysande ingripanden hela tiden. Så låt oss göra det. Och låt oss även när vi ändå är igång klappa extra för Niclas som höll första nollan för säsongen. Snyggt!

Men BS var vrålstarkt idag. Bra jobbat!

Tagga!



RSS 2.0