Dagen efter...

Idag är det inte mycket att säga. Tänker bara nämna några andra som missat målet och som det borde gått bättre för. Vill bara ge uppmuntran. Även om man är bra kan det gå åt skogen ändå.

* TV4 satsar 2007 40 miljoner kronor och gör den välproducerade serien Labyrint som ingen kollar på.
* Vem kommer ihåg Bert Karlssons satsning "Fame World"?
* Nya V70 (ska inte nyare modeller vara snyggare än föregående?)
* TV3 kör Robinson med Robert Ashberg.
* Swedish Metal Aid med Tommy Nilsson och Joey Tempest.

Detta var inte bra men gick åt helvete ändå.

*Nyhetsankorna på Berns med nyhetsprofiler som Eliseth Höglund och Lennart Ekdal som showar läggs ner efter en vecka.

Arvid ringde precis och pepade mig inför gymet ikväll. Innan förra matchen hade vi resonerat om att köra ett offensivt spel där utespelarna skulle ansvara för den offensiva planhalvan och jag (keepern) skulle ta fullt ansvar för den defensiva. Arvid konstaterade glatt att de i alla fall igår höll nollan på sin planhalva. Inspireras av dessa ord!

Uppladdning inför söndag!

Efter förra veckans utskåpningsseger med 2-0 för BS gäller det att reflektera och beakta varför det gick som det gick. Det som säkerligen gjorde störst intryck på var en uppenbarelse. En fantasi. Ett mirakel. Denna kvinna från åvan sänd, Kissie, sågs, beundrades och älskades en hel kväll av merparten av BS uppställning under fredagskvällen. Vi var på samma krog som Sveriges mest överskattade, överdrivna och utjatade rå-blonda bloggerska! Detta skedde då BS bestämt att vi skulle öka våra energireserver med att inta bira på den nya krogen Pilot. Träffar man Kissie då vet man att inget kan gå fel. Alla gick in med känslan av att detta var vår helg. Gudarna var med oss.

Arvid la dock till en intressant parantes. "Bara inte motståndarna har råkat träffa Blondinbella under helgen."
Att det hade blivit en svårare match då är helt klart.

Dock får vi försöka knyta an till den känslan vi hade förra helgen och kriga för Kissie!

RSS 2.0