Kuppen!

Riktigt härligt!

BS tuggar på i kuppen och har hittils två segrar av två möjliga. Igår mot närmast bästa tänkbara motstånd. Seriesegrarna Osis i div. 2. BS tog ledningen innan domaren blåst igång matchen med en straff som måvakten Glenn Gartne var på. Dock slog Arvid den med styrka mer än precition denna gång, vilket gjorde projektilen omöjlig att mota bort. 0-1 var ett faktum. Matchen gick bra och BS spelade diciplinerat och tagagt. Matte kunde efter fint spel och en fantastisk soloprestation tåpaja in bollen retsamt över Osis målvakt. Snyggt!
Sen kom ett litet tapp och BS tappade till 2-2. Men vi krigade på! Situationen som vi sak ta upp nu kom att bli mycket omdiskuterad. Efter en snabbt slagen hörna bak till bakgiganten Arvid, kommer ett bra skott från densamme. Skottet smiter en meter innanför målvaktens vänstra stolpe. Jubel i BS utbryter. Dock är domaren tveksam och efter ett tags munhuggande väljer han att blåsa till inspark. Detta hade inte hänt om: 1. Det inte funnits stora hål i nätet. 2. Bollen inte skulle varit kolsvart. 3. Det hade funnits fungerande lyse på Nybodaplanen. 4. Domaren inte hade varit en pajas. Efter dena märkliga händelse hade Arvid samtalsämnet för resten av kvällen klart. En upprörd klagosång av besvikelse över det ena och det andra hördes över hela Nyboda. Och detta med rätta. BS visade sig tillslut vara det bättre laget. Matchen slutade tillslut 4-3 och BS är klara för kvartsfinal. Matchen ikväll kan vi betrakta snarare som ett viktigt träningspass.

Bra gubbar!


Kommentarer
Postat av: Joakim

"1. Det inte funnits stora hål i nätet."

Enligt min källa fanns det inga hål i nätet vilket gör dombeslutet ännu mer ifrågasatt! Så då kan man ju istället ställa sig frågan. Hur mycket fick lösludret betalt?:p

2009-09-24 @ 15:21:06
Postat av: Emil

Skulle gissa att han är billigast i stan! Motståndarna sa till och med efter matchen att det var mål.

2009-09-24 @ 15:51:18
Postat av: Arvid

"Efter dena märkliga händelse hade Arvid samtalsämnet för resten av kvällen klart. En upprörd klagosång av besvikelse över det ena och det andra hördes över hela Nyboda."



Haha klockrent :P bara jag om möjligvis vasa som kan hänga upp sig på något sånt där :P



Haha ne det var inga hål i nätet, så domaren var en riktig pajas, regelboken bör han också läsa, jag menar ligger bollen i mål och det inte finns några hål i nätet, jaa då är det mål.. Hade matchen slutat med något annat än med seger hade domarens beslut överklagats till högre instans. Tur att det inte behövdes =)

2009-09-24 @ 16:24:39
Postat av: Max

Kunde inte förmulerat det hela bättre själv, klockrent.

Enligt herr linder reviderade ju domaren dock sin ståndpunkt efter match och hävdade då att han inte såg om bollen låg innanför nät eller ej vilket tycks mycket märkligt då till och med adam östberg med sin syn hade haft möjlighet att gå fram och undersöka om den låg innanför eller icke.



Diskussionerna går vidare, att vara en målgörare eller att icke vara en målgörare, det är frågan vi ställer oss!

2009-09-24 @ 22:43:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0