Upp till bevis!

Så var det äntligen dags, framgången vi länge väntat på! Måndagen den 28 September 2009 är i särklass den viktigaste dagen i Bollmora Saints historia. Vår division 4a klubb kommer att spela kvartsfinal i Höstcupen och för motståndet står Malmens Degar. Lagen har möts tidigare säsonger och resultaten har varit blandade. Det har både bjudits på förluster och på vinster. Det är upplagt för en spännande och välspelad match.

Bollmora Saints kommer från en grym säsongsavslutning och ett fantastiskt gruppspel. Sex matcher utan förlust och en målskillnad på makalösa 32-7 skrämmer nog slag i de flesta motståndarna.
I Höstcupen har BS tre raka vinster och 10-6 i målskillnad, man är som enda lag vidare från division fyra, och det som klar gruppsegrare.

Malmens degar har inte övertygat på samma sätt. Laget slutade på en femteplats i division 3 den gångna säsongen med en målskillnad på 30-27, vilket kan jämföras med BS makalösa målskillnad på 58-18.
Också i cupen har det gått trögt för Malmens degar, det var med ett nödrop man lyckades krångla sig vidare. När man spelat oavgjort 2-2 mot Hanvikens veteraner och förlorat med 1-4 mot Läckerbitarna (tröstmålet kom på straff innan match) så såg det väldigt mörkt ut. Men i sista matchen klämde man dit vår värsta konkurrent Fornudden Allstars med klara 1-6 (vilket knappast gjorde någon bs-spelare besviken). Malmens degar klarade sig vidare på målskillnad före veteranerna.

Bollmora Saints ser ut att ha övertaget inför morgondagens match, men för att få spela semifinal på tisdag så krävs det en jäkla glöd och en otrolig inställning från samtliga spelare. Det skall icke glömmas att Malmens degar spelar i division 3.

Låt oss hoppas att det blir en jämn match där Bollmora Saints avgår med segern och semifinalplatsen.
Så tagga till nu, låt oss visa vilka som har (ehh) gud på sin sida!

mvh
Il Capitano!

Kommentarer
Postat av: max

haha där fick du allt till de på slutet, att gud är på vår sida liksom, för liksom vi heter ju bollmora SAINTS vilket har lite med gud o så att göra liksom och att vi är sponsrade av kyrkan o så, så det blir ju liksom lite kul när du skriver så.

jävligt kul kille den där arvid. . .

TAGGA!

2009-09-27 @ 23:08:45
Postat av: Anonym

Känns stabilt att vi redan vunnit statistikmatchen. Tycker det är oerhört bra att vi kartlagt Malmens Degar på detta grundläggande sätt. Är det något vi bör göra även i bandyn där resultaten inte varit lika muntra?

2009-09-27 @ 23:10:36
Postat av: max

Tycker vi får avvakta resultatet i matchen innan vi kan dra några större slutsatser i frågan om det kan löna sig med en research avdelning i BS eller icke:P

men får ändå ge en liten eloge till ordförande linder som uppenbarligen haft lite för mycket fritid på senare tid;)

2009-09-27 @ 23:21:44
Postat av: Malmens Degar

Sitter just nu hemma och hittade denna blogg på the world wide web. Bara ler när jag läser detta och tackar för att ni fick mig/oss ännu mer laddade och taggade inför denna match!



Good speed/ El Nino

2009-09-28 @ 18:34:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0