En ifrågasättande text

Det här blir en text om en man som förlorade i stort sett allt men som lyckades vinna tillbaka allt.
Arvid Linder alias Ledningen hade tidigare i veckan annonserat att en match skulle äga rum på onsdagen. Taggningen var oerhörd och optimismen som hade spridit sig i laget efter utskåpningen mot de förhoppningsfulla knattarna ingav en skön stämning i truppen. Arvid som i vanliga fall är en exemplarisk lagledare med tydliga instruktioner om plats och tid, väl annonserat i förväg, drog även denna gång iväg ett sms till alla medspelare i BS, samt till Max mamna. Smset var utsökt välformulerat: "Hej alla bsare :) nu är det äntligen dags för match igen. Samling 1720 på onsdag vid nyboda arena :) hör av er om ni kommer eller ej :) mvh ledningen :)" Hoppingivande och positivt. Dock dröjde det inte många varv på meatspin innan nästa sms döck upp på displayen: "Hej igen Ledsen att göra er alla besvikna. Men matchen på onsdag är inte imorn utan nästa vecka. Ledningen ber så hemskt mycket om ursäkt. Ingen match imorgon". Bedrövelsen var lika stor som när man insåg att Malena Erhman skulle komma 4 från slutet i ESC och att Norge för att strö salt i såren skule ta och vinna hela skiten. Vi talar nu alltså om en besvikelse så stor att den inte skulle rymmas i världens största saltvattenakvarium.
Man började ifråagsätta, på forum, i medier, på stan, på DHL: Är det tillåtet att fucka upp som lagledare i BS? Hur mycket krävs för en avgång? Har BS råd med avgångsvederlag och fallskärm? Vem pallar skriva sms om inte Arvid?
Efter mycket ältande verkade Arvid verkligen hänga löst. Men när det såg som mest hopplöst ut kom ett nytt sms: "Hej bs.. Ledningen kände sig såpass dålig efter gårdagens felinformation att denne bestämde sig för att fixa en annan match. Sagt och gjort. Imorn torsdag match mot fas, samling 1640. Hör av dig om du kommer eller ej :) mvh ledningen"
En ny match! En ny chans att sprinag, göra mål, träffa polarena, skrapa knäna, drick ur andras vattenflaskor! Dagen, veckan, ja året var räddat! Arvid hade styrt upp ett fiasko till succé.
Och när jag menar succé menar jag inte bara prestationen att ordna matchen, utan att BS kanske tog sin första riktiga seger mot FAS någonsin. Med slående 2-1 och med segermålet inskjutet med några knappa sekunder kvar sänkte BS FAS lika enkelt som danskarna sänkte regalskeppet Kronan 1676 .

Nu när vi vet att Arvid är en man som kan rida ut en storm tycker jag att han förtjänar att sitta i ledningen fram till nästa styrelsemöte.
/TJ


Kommentarer
Postat av: Arvid

Tack för förtroendet :D Jag ska göra mitt allra yttersta för att inte svika er. Ibland blir det fel men även de bästa kan fela.





Nästa onsdag är det match, samling 17:20.

2009-05-22 @ 16:36:46
Postat av: max

ja torsten har genom sitt agerande inte bara ridit ut stormen utan han har stärkt sin position som ledare över vår moderklubb BS!

HEIL Torsten! vår allsmäktige ledare och härskare nedsänd av GUD att leda vårt folk!

2009-05-26 @ 21:13:41
Postat av: Arvid

HAHAHahAHhaha wtf :P



mvh

Kim Jong Arvid!

2009-05-26 @ 21:28:19
Postat av: Carro

Men är det meningen att man ska förstå det ni skriver? ;)

2009-05-27 @ 11:02:37
URL: http://socalledcarso.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0