Jordskredsseger med nostalgi!

Den här gången var det aldrig något snack. Hela BS kom ner med en underbar inställning till match. Uppvärmningen var för en gångs skull tämligen seriös och man körde avancerade passningsövningar. Arvid uttryckte saken på ett Torsten-aktigt viss i stil med "Om matchen blir inställd dödar jag någon. Så jävla taggad!"

Och visst fanns det en glöd hos merparten av BS-spelarna idag. Dock var Max lite halvrisig men kämpade på i alla fall, trots att kroppen kanske egentligen oponerade sig.

Väl på planen visade BS upp ett lugn och stor pondus. BS spelade bra och gjorde ganska snabbt ett mål. Det skulle dock inte visa sig bli det enda, och så här när man sitter och skriver på kammaren har man faktiskt svårt att erindra sig hur det såg ut.

Vid halvtid hade BS 4-5 bollar mot motståndarnas 0.
En våg av nostalgi sköljde öven en när Mormors pojkar som motståndarna hette efter halvlek, försökte göra allt för att få stopp på BS. Man satte högre press med forwards och man skrek taggande saker till varandra. Inget hjälpte. Precis den känslan av att inte räcka till erfor BS för 3 år sen. MAn flög som en vante, man blev bortplockad, man tog i allt men inget funkade. Samtidigt så rullar motståndarna (i det här fallet BS) in sitt 7 mål enkelt efter ett par bra passar.
Men Mormors Pojkar, om ni läser detta. Ge inte upp! Satsa på något annat än fotboll bara. Pilbåge kanske. För att komma upp i BS klass krävs mer än bara styrka, talang och envishet. Det krävs en kärlek till klubben!

Matchen slutade 9-1. Lite snopet att Niklas inte fick hålla nollan som annars briljerade vid flera tillfällen. Något som faktiskt var helt idiotiskt, men som blev fantastiskt och därför måste hyllas är Arvids andra mål för kvällen. Efter en underbar crossmacka av Jocke från ena långsidan till bortre delen av straffområdet, hamnar bollen på Arvids fötter. Han chippar bollen över sin försvarare, omplacerar kroppsvikten i förhållande till bollen, siktar, slår till bollen på volly med högerfoten och gör mål. Ett underbart klassmål!

Efter påtryckningar kommer också skytteligalistan och assistlistan upp:

Målskyttar denna match :
2 Mål Adam, Joel, Jim Arvid
1 Mål Alle

Assist, 2 Alle, Joel, Arvid

1 Matte, Jocke


Total skytteliga:

-Lägg bara på 2 mål på Arvid. You do the math.


Kommentarer
Postat av: Arvid

Bra skrivet som vanligt :)



Inget fint mål utan den där passningen! Helt klart årets passning, ser inget som kan toppa den :)



Kul att nykomlingarna börjat producera :)

9/17 poäng idag gjordes av en nykomling =)



Fortsätt såhär nu grabbar =)

Mvh

Ledningen ;)

2009-05-12 @ 23:54:54
Postat av: max

Hatar den där fucking skytte o assistligan, får bara ångest över att man fortfarande ligger på 0.



Statistik är för de som vill kunna fotboll, inte för de som kan spela! ;)

2009-05-13 @ 23:56:00
Postat av: Arvid

Haha spelar man forward bör man iallafall göra poäng under en säsong =) annars tror jag att man blir petad till efterföljande säsong ;)

2009-05-14 @ 17:30:46
Postat av: max

sem tur är ser det väldigt tunnt ut på nya spelare från junior laget. vi har hanna som itne har en chans att ta plats i A laget. och sen ser det tomt ut... så jag behöver nog inte oroa mig;)

2009-05-15 @ 19:44:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0