Hinner inte nu...

Har haft rätt mycket att göra på jobbet och därav inte hunnit skriva något referat. Den bragdartade matchen slutade 2-2. Utförligare utläggning kommer. Tillsvidare bjuder jag på några listor:

Top tre råblonda svenskarna.

Kissie

Laila Bagge

Nadja Linnakangas

Topp tre mediakåta människor i Sverige.

Anna Book

Dregen

Katrin Zytomierska


Topp fem, bra skådespelare som används för lite,

Magnus Härenstam

Per Morberg

Janne "Loffe" Carlsson

Olof Thunberg

Ulf Brunnberg


Kommentarer
Postat av: Arvid

Skulle vilja ifrågasätta ditt val av Kissie och sätta dit blondinbella istället då det visat sig att Kissie hela tiden har spelat dum blondin :S vet inte hur blond hon är egentligen, men hör att hon spelat det mesta :)



Längtar till matchrapporten!

2009-05-08 @ 10:54:39
Postat av: Emil

Replik. I detta fallet rörde det sig inte om hurvida de var blonda till sättet utan snarare den faktiska hårfärgen. För er som inte sett hur de olika kandidaterna ser ut länkar jag härmed till deras respektve bloggar:



http://nadjalinnakangas.blogg.se/



http://kissies.se/

2009-05-08 @ 13:33:42
Postat av: max

jag skulle bara vilja inflika att en helt fullt fungerande människa icke skulle utge sig för att vara dum blondin ens för sjukt mycket pengar.

I övrigt ifrågasätter jag skarpt din ranking vad det gäller skådespelare. då huvudsakligen vad det gäller Janne "loffe" Carlsson. Kanske en av Sverigest absolut mest enerverande människor med en humoristisk ådra lika stor som Christina Lugns.

2009-05-09 @ 08:52:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0