Vi gjorde vad vi BS gör bäst.

Ännu en avverkad match och ännu ett glädjande resultat. BS övertygar denna säsong och har en segersvit som sträcker sig längre än någonsin tidigare i BS historia. BS briljerar i div. 4 och har en segersvit på 3 matcher!

Gårdagens match var ren BS propaganda. BS överöste publiken med sitt evangelium och de blev frälsta som så många gånger förr.
ungdom Redo stod för motståndet. Ett oprövat lag som såg ut att ha en hel del vassa spelare. Direkt efter avspark fick de en drömstart. Efter Niklas första tveksamma ingripande denna säsong och ett nyvaket försvar lyckades Ungdom Redo peta in 0-1.
De förhoppningsfulla och möjligtvis segervissa motståndarna skulle dock inte få njuta av ledningen speciellt länge. BS tryckte på som en maskin och inget kunde stå i vägen. Med nya rekryter på mittfältet i form av Petter och Micha fick BS en fantastisk tyngd i spelet. Efter ett par minuter hade Petter satt ett par mål, Emil hade dunkat in ett hattrick och ett flera BS:are hade gjort ett mål.
Vid halvlek var målet klart. Det var ingen chans att vi skulle tappa en ledning på 10-1. Målet blev nu istället 20 mål totalt. En rimlig målsättning trots att motståndarna inte var usla.

Andra halvlek började och Jocke hade en tuff duell med Ungdom Redos diva på topp. Divan dribblade och dribblade men kom aldrig till läge tack vare Jockes följsamhet och förmåga att läsa spelet. Dock gav sig inte divan utan skulle dribbla och dribbla och rent objektivt så lyckades med en hel del snygga grejer. Men hans frustration tog överhanden vilket roade Jocke och hela BS och meningar som "vazz skaaa rru geaara" var frekvent använda.

Matchen blev tuffare och tuffare ju mer förnedrade motståndarna blev och en Buba Badjie-replika mosade först Micha och sen Jim på rent brutala sätt. Jim situationen resulterade i en straff för BS som Arvid förvaltade väl.

Matchen slutade 12-2 tror jag efter att BS fått en löjlig straff emot sig.