Slutreflektion

Hej.

Det har varit knapert med inlägg den senaste tiden. Just knapert är ett ord som kan symbolisera 2008 rätt bra. Första halvan av 2008 var alla rädda för att det skulle bli knapert, och under andra halvan blev det verkligen knapert för vissa.

Knapert är det också i BS domarkassa. Där måste samtliga inom kort bidra med några kronor för att hålla BS kokande.

Några saker som var bra med 2008:
En cheesburgare har återigen fått ett rimligt pris! Ordet smäckert känns återigen användbart av någon anledning.
Porre var först att köpa bil. Vad är nästa vuxenpoäng, vem som först blir farsa? Thaimat slog igenom stort för herr Lundgren. Dansbandet Kalas med Apologize. Vi lärde oss var sydossetien ligger.

Några saker som var mindre bra med 2008:
Vi fick reda på att Göta Kanal 3 är på gång. Blev för lite fotboll och nattburken i somras! Björn bytte lag. För lite guld i OS. Carolina Gynning verkar ha blivit etablerad i TV.

Några saker som inte kommer gå till historien men som var kul:
Emil sprang in i en bom på nyår. Arvid bytte frilla marginellt. När domaren blåste av fotbollsmatchen för att lagen skulle jaga bort småglin.

Detta är vad jag kommer på nu. Kompletera gärna. /TJ

Kommentarer
Postat av: Max

ja visst har det hänt grejer 2008. Emil har ju inte mindre än TVÅ gånger detta år lyckats åsamka sig relativt allvarliga skador under festliga aktiviteter. Är det emil som är årets buse måntro?

Årets comeback står KG för som efter en höst i Linköping återigen vistades i kungliga BS kretsar under nyårsaftonen. Det uppskattar vi och hoppas på en längre comeback i framtiden.

Ja vad finns det mer för utmärkelser.

Årets nykomling, ja om vi då syftar på innebandyn så måste ju nästan David ta det priset även om målproduktionen varit svag och spelet sviktat men men någon måste ju få priset.



Annars har emil fått med det mesta av värde i sin analys. 2008 kan sammanfattas som året då BS(de flesta av oss) gick från lata studenter till hårt slitande yrkesmän, året då porre köpte volvo och blev en riktig svensson. men framförallt året då BS tog steget från att vara ett kalkonlag till ett kanonlag, steget från ladan in i finrummet, steget från amatörer till proffs, eller steget från värdelösa till dugliga.



Gott nytt år!

2009-01-03 @ 01:45:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0