två stora giganter och en viktig poäng

David var i söndagens match åter igen planens gigant, men denna helg har vi även en annan gigant att hylla, och inte att förglömma, en födelsedagsjubilar att gratulera.

Då Föregående skribent redan analyserat den gångna matchen mycket utrycksfullt och välformulerat så väljer jag istället att lägga vikten på den andre giganten, den man som nu dragit sitt strå till stacken och sållat sig till den nu allt mindre fagra skaran av RIKTIGA BS-hjältar.
Med sin fulländade verbala utrycksförmåga, med sin exemplariska Danny-look a like-looke och och med en liten gnutta tur så lyckades han i helgen utmanövrera sin motståndare totalt, få denne att kapitulera. Han tog inte liksom BS en ynka poäng i denna match, denne gigant tog snarare full pott och skrev denna helg in sig i BS "hall of fame". Diplomet ligger i skrivande stund i tryckpressen och BS styrelse välkomnar dig in i BS familjen!

För att nu bli lite mer allmän eller litte mer icke intern så kan jag bara säga att BS i helgen visade att matcher då det gäller ära och heder kan man lyfta sig ett antal nivåer. David visade samma höga nivå som vanligt och jag måste säga att jag själv visade en gryende form med mitt 1-1 mål såhär med 2 matcher kvar av säsongen. Bättre sent än aldrig, eller vad är det man brukar säga...
Emil visade att han behållt sin höga nivå under skadeuppehållet, får tacka Rehab sektionen för ett fint arbete.
Arvid och Niklas armerade betong i försvaret och var stabila matchen igenom, Såg inga som helst tecken på nervositet hos dagens jubilar Niklas Rasmusson!
Om vissa spelare i BS tycktes vara påverkade av helgens alkoholintag så är nog det minsta man kan säga om domarna som uppenbarligen var påverkade av starkare preparat än så.

Summa summarum, resultatet i sig ska BS vara nöjda med. en mycket viktig poäng i den hårdnande striden kring toppplaceringarna i serien. En helg med två styrkebesked. BS behåller platsen som Bollmoras storlag  och blir att räkna med i framtiden och Lindalen kan nu briljera med ännu en medlem i BS hall of fame.

Vi är blåe vi ar vide, vi är bs!
//Max


Kommentarer
Postat av: Torsten

Välkommen Mr. Lundgren.

Vi har väntat ett tag :P :D

2009-02-02 @ 16:10:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0