Provokation = Publicitet

Man kan minst sagt säga att det stormar i BS-bloggen. Kommentarerna haglar in i det annars så tomma "Kommentarer"-fönstret.
En än gång har det bevisats. Provokation leder till publicitet.

Det finns många olika håll att angripa denna diskussion. Skall BS-bloggen vara en fridfull plats utan vare sig diskussion eller läsare eller ska BS-bloggen vara ett forum för fri diskussion och knivskarpa analyser? Valet ligger hos er läsare.

Året är 2009 och det är många förändringar som sker i laget. Pojkar blir till män. Serieledning blir till jumboplats. Handsome Devils vinner matcher. Ja allt som man inte trodde skulle ske verkar hända.

Men det är också ett år av falska förhoppningar.
För ungefär en vecka sedan krävde både fans och ledning att de mer rutinerade spelarna skulle kliva fram och visa sin rutin.
Det gav resultat. I två veckor. Gymmet har aldrig varit så välbesökt som under denna vecka, allt var frid och fröjd och hopp om avancemang väcktes igen.
Nu nalkas stormen åter igen, och det ser ut att bli orkan vindar.

Idag är det endast 1 av 12 spelare som infinner sig på gymmet. Kvällspressarna skriver redan om "Spelar flykten", "Tränarbyte" och "GUD!, GE DEM MOTIVATIONEN ÅTER".
Jag hoppas innerligt att detta är en tillfällighet, för med endast en poäng på fyra matcher är det inte läge att ligga på latsidan.

Dags att reflektera vad som är viktigt och vad som är nödvändigt.

mvh
Arvid

Kommentarer
Postat av: Mr. C Andersson

Låter väldigt intressant..

Tror man får komma förbi och kolla om det finns någon talang som har det lilla extra!

2009-02-11 @ 09:33:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0