Lätta

Dagens WIKI-slumpartikel blev. 

Lätta

Från Wikipedia

Lätta är ett varumärke för margarin, ägt av Unilever. Lätta dök upp på marknaden på 1980-talet och är idag ett av Sveriges främsta margarinfabrikat. Margarinet säljs i två varianter, dels vanliga Lätta med en fetthalt på 40%, dels mini-Lätta med en fetthalt på 28%.

Jag har fått till uppgift att då och då göra en liknelse mellan BS och en slumpartikel på Wikipedia. Det som först slår en är ju varumärket. Ett trygt, allmänt känt som aldrig går ur tiden. Det finns alltid där, evigt kämpande men får sällan cred. När berömde man senast en macka för hur god den var pga margarinet? Nä, det trycks ofta ner av någon flottig ost som tar all uppmärksamhet av de som egentligen gör grovjobbet. Samma sak med BS. När fick BS cred för sina insattser i serien? Har aldrig hänt!

Sen har vi ju de olika varianterna av Lätta som är olika nyttiga. Och precis som BS finns det olika produkter med olika fetthalter.

Sen kan ju ett smörpaket ta slut ibland. Och så var det senast i BS med både Jocke, Alle, None och Rasmusson borta. Det var det där bottenskrapet av byttan, som ibland har brödsmuler i sig, som vann den bragdartade matchen med 9-1!

Vi stannar där tror jag.

Ytterligare noteringar:

* Frågan är vem som har högst räddningsprocent. Emil eller enbart Mattias lår?
* Porre skulle inte köra bilen i onödan.
* Max är världens sämta människa på att komma i tid.
* Arvid såg inspirerad ut när han sprang runt ensam och värmde upp långt innan match.

Kommentarer
Postat av: Arvid

Hhaha underbart! detta är startskottet för en dundersucce!! Heja!

2009-12-07 @ 13:36:56
Postat av: Matte

Jag tror på det här konceptet ;) kör hårt!

2009-12-07 @ 14:29:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0