Dagens wikipedia!

http://en.wikipedia.org/wiki/Palace_of_the_Parliament

Denna artikel handlar om världens största palats och finns i Rumänien (!)

Att denna gång försöka hitta en koppling mellan en byggnad som kostat över 10 miljarder dollar och ett fotbollslag som precis var kapabla att införskaffa matchställ till 11 pers blir svårt.
Det som dock är helt klart är läget. Beläget i ett av världens rövhål finns detta underbara palats. 1100 rum, 12 våningar högt och har 4 våningar under jord. BS är lite samma sak, en ädelsten som av någon anledning hamnat i en påse med stenkulor. BS är snygagre än alla andra lag. Inget lag har hittills slagit oss på den punkten, och där har Spartak redan knipit jumboplatsen. Sen är det frågan om BS inte förtjänar ett bättre läge i tabellen också. Vi får dock kriga i motvind och kämpa oss fram precis som Rumänien. I korpen får man inget gratis.

Sen vill jag bara säga grattis till den arkitekt som sa "det skulle ju bli så snyggt" och som verkligen rodde det hela i land. Vilken vision! BS har anamat det där men bara halvt. Det där med att verkligen lyckas är vi inte lika bra på.


Kommentarer
Postat av: Matte

haha underbart inlägg! vilken förmåga att hitta likheter och vilken underbar känsla för analys av detta fantastiska korpenlag BS!

2009-12-09 @ 17:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0