Juluppehåll






Idag spelas de sista korpenmatcherna inför juluppehållet. den elfte januari står vi taggade för match igen. tänkte inte skriva mer än så en dag som idag som idag, jag låter bilden tala istället.

BS-tomten önskar god jul

Kommentarer
Postat av: Torsten

Underbart att se sådan konst... :)



Utan underskrift är det dock svårt att veta vem som skrivit den, men jag antar att det är max beroende på de speciella penseldragen. Max har en lite mer bohemisk stil än till exempel Emil som är mer utav en medveten expressionist. Lika men ändå olika.

Hur som helst.



God Jul alla BSare!



mvh

/torsten

2008-12-21 @ 23:43:29
Postat av: Emil

Det jag gillar mest med Tomten är nog näsan. En mysterisk svart prick mitt i ansiktet som till och med skulle fått Sveriges mest mediekåta Peter Siepen att hålla sig hemma. MEN! Precis den give a shit mentaliteten som BS-tomten utstrålar, utstrålar även BS, och det är det som är BS! Vi har aldrig brytt oss om att vi vinner jumboplats på jumboplats. Vi bryr oss inte om att de flesta av oss aldrig kommer göra en zorro. BS är anspråkslösheten! Gemenskapen! Glädjen! Därför passar det bra att prata om BS på julen eftersom de representerar samma saker. God jul på er!

2008-12-22 @ 17:48:18
Postat av: max

Märk väl anonymiteten och integriteten denna skapelse utstrålar. Till att börja med är det ju precis som torsten påpekar i kommentar 1.1 Bilden saknar upphovsman, han vill inte bli utlämnad och blotta sig för samhället. det kan kännas avskärmande och nästan lite fördomfullt att ha denna föraktfulla livs syn. Men det upphovsmannen(vem det nu är) vill spegla är just gemenskapen och tilliten i laget, där är man som i sin egen bubbla och vågar släppa världen inpå, det är likt en fågel i sitt bo, en grävling i sitt gryt, där man känner trygghet. märk även väl den något tillbkadragna och lilla BS loggan på bröstet som även det är ett medvetet drag med samma innebörd från skaparen.

2008-12-23 @ 12:34:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0